1. Úvod
  2. INFORMACE PRO NAKUPUJÍCÍ
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 

V tomto článku naleznete informace, jaké vaše osobní údaje jsou zpracovávány, k jakým účelům jsou e-shopem STJ využívány a jak můžete zpracovávání vámi poskytnutých dat upravit, omezit či ukončit.

Jaké osobní údaje jsou zpracovávány?

  1. Identifikační údaje (jméno a příjmení, v případě registrace i uživatelské jméno a heslo)

  2. Kontaktní údaje (osobní údaje, které umožňují kontakt s vámi: vámi zadaná e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa pro doručení, fakturační adresa a poznámky pro doručení)

  3. Údaje o chování na webu a údaje získané z tzv. cookies (informace o tom, které stránky webu a jakým způsobem si prohlížíte, a údaje o typu zařízení, ze kterého je web prohlížen)

K jakým účelům jsou vaše osobní údaje zpracovávány

Vaše identifikační a kontaktní údaje jsou zpracovávány za účelem vyřízení učiněných objednávek – odeslání zásilek. V případě, že se zaregistrujete, web využívá zadané údaje pro vedení účtu a poskytování souvisejících funkcí (např. automatické vyplnění kontaktů, historie objednávek).

Údaje o chování na webu a údaje získané z tzv. cookies slouží pro sledování návštěvnosti a zlepšování rozložení a funkce stránek. Jsou ukládány a hodnoceny anonymně analytickými nástroji. Pokud s ukládáním cookies nesouhlasíte, máte možnost je vypnout pomocí nastavení vašeho webového prohlížeče.

Zpřístupnění osobních údajů třetím stranám, zasílání obchodních nabídek a newsletteru

Vaše osobní údaje (jméno, doručovací adresa a kontaktní údaje) jsou zpřístupněny třetím stranám (přepravním společnostem, provozovateli platební brány) pouze pro účel provedení platby a odeslání a doručení objednávek. Provedením objednávky v e-shopu vyjadřujete souhlas s tímto nezbytným zpřístupněním vašich údajů.

Pro zaslání dotazníku spokojenosti a pro zasílání newsletteru a obchodních nabídek e-shopu STJ je vyžadován váš výslovný souhlas.

E-shop STJ nesdílí databázi osobních údajů s žádným obchodním partnerem ani marketingovou společností. E-shop STJ nevede fyzickou databázi osobních údajů.

Jak můžete upravit, omezit či ukončit zpracování vašich osobních údajů e-shopem?

Jako uživatelé e-shopu máte právo na přístup, opravu a výmaz vámi poskytnutých osobních údajů.

Máte právo vědět, jaké údaje o vás má e-shop k dispozici, jak je zpracovává a komu je předává.

Pokud zjistíte, že zadané osobní údaje jsou nepřesné nebo neúplné, máte právo kdykoli požádat o jejich změnu či doplnění.

V případě, že e-shop osobní údaje již nepotřebuje pro účel, za kterým byly zpracovávány, (obvykle po vyřízení objednávky) má uživatel e-shopu právo požádat provozovatele obchodu o výmaz těchto údajů.

Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zasíláním obchodních nabídek a newsletteru.

Právo vznést námitku a podat stížnost

Proti zpracovávání vámi poskytnutých údajů můžete kdykoli vznést námitku provozovateli e-shopu. E-shop je v případě marketingových aktivit povinen obratem tuto činnost přerušit, v případech ostatních tak učiní, pokud nebude mít závažné důvody k pokračování zpracovávání poskytnutých údajů (nejčastěji dokončení učiněné objednávky).

Pokud se domníváte, že vaše údaje jsou zpracovávány neoprávněně nebo v rozporu rozporu s obecně závaznými právními předpisy, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (UOOU).

Šité výrobky na zakázku

Kromě hotových výrobků skladem nabízím i šití na zakázku, včetně možnosti zhotovit pro šití i látku s motivem na přání nebo přímo s použitím vaší fotografie či obrázku.

V mé nabídce najdete doplňky pro děti i dospělé, látková PEXESA a speciální výrobky pro zvukovou techniku.

Ceník a kompletní informace, jak při zájmu o zakázkové šití postupovat, jsou sepsány ve článku Šité výrobky (postup a ceník).

Potisk látek vašimi obrázky a fotografiemi

Ceny od 19 Kč, výroba od 1 kusu. Stačí pouze zaslat vaše obrázky.

Uzavírka příjmu objednávek na potisk látek je pravidelně cca každých 14dní (kolem 1. a 15. dne v měsíci).

Nejbližší termíny jsou 16.10. a 30.10.

Kompletní informace, jak postupovat, a ceník jsou sepsány ve článku Potisk látek - panely.

Kontakty
STJ - Studio Jurta
Dominika Ščerbová
PO-PÁ 9:00-15:00
© Dominika Ščerbová, STJ - Studio Jurta. Inspirujte se, nekopírujte.